Semih Kaya'nın Galatasaray’a maliyeti belli oldu

Semih Kaya'nın Galatasaray’a maliyeti belli oldu

Galatasaray, geçen sezon başı 2 milyon Euro'ya sattığı Semih Kaya’yı, Sparta Prag’dan bedelsiz olarak kiraladı. 27 yaşındaki stoper, kalan 5 aylık süre için Sarı-Kırmızılı kulüpten 700 bin Euro kazanacak.

Semih Kaya, altyapısından yetiştiği Galatasaray’a geri döndü. Geçen sezon başında 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sparta Prag’a transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, bedelsiz olarak sezon sonuna kadar kiralandı. Galatasaray, Semih’e 5 aylık süre için 700 bin Euro ödeme yapacak.

Marcao’yu aldıktan sonra Ozan Kabak’ı satan Cim Bom, böylece kadro dışı kalan Serdar Aziz’in yerine de Semih’i renklerine bağlamış oldu.

Bu sezon Prag formasıyla 12 resmi maça çıkan Semih, 1055 dakika sahada kalırken, gol ya da asist üretmedi, hiç kart görmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN