Şenol Güneş'ten 'Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor' diyen Jorge Jesus'a sert yanıt!

Şenol Güneş'ten 'Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor' diyen Jorge Jesus'a sert yanıt!

Evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 ile geçen Beşiktaş'ta başarılı teknik adam Şenol Güneş, "bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor" açıklamasında bulunan Jorge Jesus'a sert bir dille yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 ile geçen Beşiktaş, ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, sarı-lacivertli ekibin Portekizli hocası Jorge Jesus'un açıklamalarına yanıt verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Sevilla'ya elenerek tura veda eden Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un açıklamaları tepki topladı. Süper Lig'de maçların sahada değil masa başında kazanıldığını öne süren Jesus, "Ligi kim kazanırsa kazansın söylüyorum, ben maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ilk 4 takımın playoff oynaması gerekiyordu. Bu benim fikrim. Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil. Türkiye'de 3 kupa var, 2'sinde devam ediyoruz. Ligde yeniden lider olabileceğimize, kupayı da kazanabileceğimize inanıyoruz. Ancak bana göre bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum." açıklamasında bulundu.

İstanbulspor karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ise Jesus'un fikrine katılmadığını belirtti.

"SAYGISIZLIK YAPILMASINI DOĞRU BULMUYORUM"

Jesus'un 'saygısızlık' yaptığını öne süren Güneş, “Hiçbir şey söylemiyorum. O tip yorumları doğru bulmuyorum. Beşiktaş’ın haksızlığa uğramasını doğru bulmuyorum. Saygısızlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Talep ve beklentimiz yok, işimize odaklanıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN