Galatasaray'da 2 aydır topa dokunmayan yıldız futbolcu 650 bin euro'yu cebine koydu gidiyor

Galatasaray'da 2 aydır topa dokunmayan yıldız futbolcu 650 bin euro'yu cebine koydu gidiyor

(GS HABERLERİ) Devre arasında Serge Aurier'i transfer etmesine rağmen Fildişili oyuncunun sakatlık problemleri yüzünden randıman alamayan Sarı Kırmızılı kulübün 16 maçta 1 asist yapan Hollandalı futbolcuyla görüşmelere başladığı bildirildi.

Sacha Boey'i 30 milyon euro'ya Bayern Münih'e gönderip devre arasında Serge Aurier'i transfer eden Galatasaray sağ bek arayışlarına başladı. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...

TRANSFER EDİLEN AURİER ORTADA YOK!

Sacha Boey'nin Bayern Münih'e transferi sonrası acil bir çözüm arayışına giren Galatasaray, Nottingham Forest'tan Serge Aurier'yi kadrosuna katmıştı. Tecrübeli oyuncudan hala yararlanılamaması üzerine Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon kadrosu adına bu bölgeye bir takviye gerçekleştirmeyi planlıyor.

GALATASARAY'DAN KENNY TETE SÜRPRİZİ

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Sarı- Kırmızılılar, Fulham’ın 28 yaşındaki oyuncusu Kenny Tete’yi gündemine aldı. Ara transfer döneminde de adı Galatasaray’la anılan Hollandalı sağ bekin Ada kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bonservis sorunu olmayan tecrübeli oyuncuyu uygun bir maliyetle renklerine bağlamayı planlayan Galatasaray’ın, detaylı bir sağlık raporu talebinde bulunduğu da gelen haberler arasında.

KARİYERİNE 10 NUMARA OLARAK BAŞLADI SONRA SAĞ BEKE EVRİLDİ

Hollanda’da Ajax altyapısında yetişen Tete, önce Lyon’a, ardından Fulham’a transfer oldu. Bir dönem Hollanda Milli Takımı’nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu, sadece sağ bekte değil, stoper ve sol bek olarak da görev yapabiliyor.

TETE GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Bu sezon formasını Leicester’dan transfer edilen Castagne’ye kaptıran Kenny Tete, Fulham’dan ayrılmaya karar verdi ve menajeriyle birlikte gelen teklifleri değerlendiriyor. Tete, kendisiyle ilgilenen Galatasaray’a da yeşil ışık yakmış durumda.

kenny-tete-fc-fulham-1607439605-52815.jpg

28 yaşındaki Hollandalı futbolcunun piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Devre arasında N.Forrest'tan 100 bin euro'ya kiralanan Aurier'in henüz sahalara dönememesi Galatasaray yönetiminin sabrını taşırdı. Sarı Kırmızılı kulüpten yarım sezon için 650 bin euro maaş alan Aurier'le kesin olarak yolların ayrılacağı öğrenilirken, 16 maçta sadece 1 asist yapan Kenny Tete'nin de kafalarda soru işareti bıraktığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN