Sergen Yalçın cephesinden dikkat çeken çeken açıklamalar: Hiçbir transfer bize katkı sağlamadı! A Milli Takım'a yeşil ışık

Sergen Yalçın cephesinden dikkat çeken çeken açıklamalar: Hiçbir transfer bize katkı sağlamadı! A Milli Takım'a yeşil ışık

Geçen sezonun Aralık ayında Beşiktaş'tan ayrılan ve siyah-beyazlı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşmayan başarılı teknik adam Sergen Yalçın'ın yardımcı antrenörü Murat Şahin, tecrübeli teknik adam hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2020-21 sezonunda Beşiktaş 'ı hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran başarılı teknik adam Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin, tecrübeli teknik adam hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Radyospor'un soruların yanıtlayan 46 yaşındaki antrenör bazı kulüplerden teklif aldıklarını açıkladı.

"GELEN TEKLİFLER VAR"

Bireysel olarak teknik adamlık yapmak istemediğini kaydeden Murat Şahin, "Bize gelen teklifler var, beklentilerimiz de var, bekleyip göreceğiz. Sergen Yalçın'la devam ediyoruz, bireysel olarak antrenörlük yapma gibi bir düşüncem yok." ifadelerini kullandı.

sergen-2.jpg

"BEŞİKTAŞ'IN KALECİLERİ FORMSUZ"

Son dönemde eleştirilerin odağı haline gelen Beşiktaş kalecileri hakkında konuşan eski file bekçisi Murat Şahin, siyah-beyazlı ekibin kalecilerinin formsuz olduğunu vurgulayarak "Beşiktaş'ın 4 tane kalecisinin de kendi tarzları var ve hepsi çok yetenekli. Ama şu an hepsinin formsuz olduğunu düşünüyorum. Biz genelde planlamayı 3 kaleci üzerine yaparız. İki iyi kaleci ve bir üçüncü kaleci. Planlama neye göre yapılıyor bilmiyorum ama bir takıma 4 tane iyi kaleci çok fazla. Altay mı Ersin mi, Uğurcan mı Muslera mı sorularına cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Hepsinin kendine göre özellikleri var ve Türkiye'nin 4 büyük takımının kalelerini koruyorlar. Çok yetenekli olmasalar bu seviyelere gelemezlerdi." dedi.

"AYRILIK DÖNEMİMİZE HAKSIZLIK DEMEK İSTEMİYORUM AMA..."

Beşiktaş ile yolların ayrıldığı dönem hakkında açıklama yapan yardımcı antrenör Murat Şahin, "Ayrılık dönemimize haksızlık yorumunu yapmak istemiyorum ama bizim için üzücü bir süreç oldu. 2 yıl çok başarılıydık fakat son 6 ay psikolojik ve fiziksel olarak çok yıprandık. Bu süreç sonunda ayrıldık. Gönül isterdi ki uzun süreler Beşiktaş'ta kalalım, Beşiktaş'ımızı başarılara taşıyalım. Fakat antrenörlükte bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Gerçekten çok üzüldük. Ama maalesef bizim işimizin gerçeği bu. Beklenen sonuçları alamayınca bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor" ifadelerini kullandı.

sergen-3.webp

"HİÇBİR TRANSFER BİZE KATKI SAĞLAMADI"

Murat Şahin, Beşiktaş'ta görev aldıkları dönemde kadroya dahil ettikleri transferlerden verim alamadıklarını dile getirerek, "Hiçbir oyuncuya takımı sabote ediyor tabirini yakıştıramam. Tabii ki performans düşüklükleri oldu. Yaptığımız 9 transferin hiçbirinden beklediğimiz performansı alamadık. Bir takımda 9 futbolcudan verim alamamak kötü bir durum. Fakat hiçbir oyuncu takımı sabote etmeye çalışmadı. Transferlerin yüzde 50'si bile başarılı olsa farklı bir durumda olabilirdik. Hiçbir transfer bize katkı sağlamadı ve süreç bizim ayrılmamıza kadar gitti" dedi.

"HERKES A MİLLİ TAKIM'IN BAŞINA GEÇMEK İSTER"

Sergen Yalçın'ın Hull City ya da A Milli Takım'ın başına geçeceği yönünde ortaya atılan iddialar hakkında konuşan Murat Şahin, "Hull City sorusunu pas geçiyorum (Gülerek). Hedeflerimiz var. Herkes A Milli Takım'ın başına geçmek ister, büyük Avrupa takımlarının başına geçmek ister, 4 büyüklerin başına geçmek ister. Ama bunlar sizin planlamanıza göre olmuyor. Onların size ihtiyaç duyup duymadığı önemli. Bu arz-talep işidir. Bu konuda planlama yapmak çok zor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN