Sevilla kesenin ağzını açtı: Bir ayrılık daha kapıda

Sevilla kesenin ağzını açtı: Bir ayrılık daha kapıda

İspanyol devi Sevilla, Spor Toto Süper Lig'de sezonu Antalyaspor galibiyetiyle açan Galatasaray'da Marcao'nun ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. İspanyol temsilcisi Sarı-kırmızılı ekibe resmi teklifini ulaştırırken Cimbom'un teklife vereceği yanıt merak konusu oldu.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu transfer eden Sevilla sarı-kırmızılı ekipten bir yıldızı daha gözüne kestirdi.

İspanyol ekibi, geçen sezon sarı-kırmızılı forma altında Marcao ile beraber gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Danimarkalı stoper Nelsson'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; Sevilla Nelsson için 14'ü peşin olmak üzere bonuslar dahil 18 milyon euroyu gözden çıkardı. Cimbom ise İspanyol ekibinden oyuncunun serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro talep ediyor.

Galatasaray Danimarkalı stoperi geçen sezon 4 yıllık taksitler halinde 7 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Nelsson'un güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro olarak gösteriliyor. 23 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz yıl Galatasaray formasıyla 48 maçta forma giydi ve bir gollük katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN