Sneijder'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Orta sahada zaferi kutlamak için..."

Sneijder'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Orta sahada zaferi kutlamak için..."

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Hollandalı futbol efsanesi Wesley Sneijder, Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulunarak sarı-lacivertli oyuncuları hedef aldı. Aslan'ın eski yıldızının açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Hollandalı eski yıldız Wesley Sneijder, Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Hollanda basınına değerlendirerek Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Hollandalı eski yıldız, saha ortasında kutlama yaparak taraftarları tahrik eden Fenerbahçeli futbolculara tepki gösterdi.

Hollanda'da yayın yapan Veronica Offside adlı programda Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayları Hollandalı eski futbolcu Andy van der Meyde ile yorumlayan Sneijder, Fenerbahçeli futbolcuları hedef aldı.

Hollandalı eski yıldız Andy van der Meyde, yaşanan olaylar hakkında "Eğer sahaya bıçaklı biri girerse ve kendinizi tehdit altında hissederseniz bu tür şeyler yaparsınız. En azından ben de yapardım. Karşılıklı veririm ve zarar görmemek isterim. Maskeli bir deli sahada size doğru geliyor. Ne düşünürsün? Sen bir futbolcusun, örnek bir rolün var ama sana verilmesini kabul edemezsin" ifadelerini kullandı.

Veronica Offside gemist? Kijk terug op KIJK.nl

FENERBAHÇELİ OYUNCULARI HEDEF ALDI

Sneijder ise Fenerbahçeli futbolcuların saha ortasında kutlama yapmasının yanlış olduğunu vurgulayarak "Bu ne taraftarlar ne de oyuncular için uygun değil. Sadece içeri girmeniz gerekiyor. Bu da bir şeyden kaynaklanıyor, değil mi? Rekabetin ve hassasiyetin ne olduğunu bildikleri halde orta sahada zaferi kutlamak için beş dakika geçirdiklerine inanamıyorum. Bunu yapmamalısın, sadece soyunma odasına girmeli ve orada çılgınca sevinmelisin. Hala Galatasaray'ın iki puan gerisindeler, bu yüzden orada kazanmaları o kadar da özel değil. Öyle sevinmeleri uygun değildi, tıpkı taraftarların sahaya girmelerinin uygun olmadığı gibi" dedi.

'BUNU YAPMAMALISIN'

Sneijder'in sözleri sonrasında araya giren Van der Meyde, "Wesley biraz haklı belki ama kazandığınız zaman takım olarak sahada kutlama yapma hakkınız var değil mi?" şeklinde konuşurken sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz ismi, "Andy, sen Türkiye'de oynamadın. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki ilişkinin ne olduğunu biliyorum. Bunu yapmamalısın. Bunu haklı çıkarmıyorum ama bir nedeni var." dedi.

2013 yılında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinden örnek veren Sneijder, sözlerini "Beşiktaş ile deplasmanda oynuyorduk. Stadyumları yenilendiği için Olimpiyat Stadyumu'ndaydı. 1-0 geriye düştük ve sonunda 2-1 kazandık. Bitime 2-3 dakika kala 2-1 yaptık. Bir anda sahaya binlerce kişi girdi, bu normal değildi. Sadece sahayı terk etmek zorundasınız." şeklinde noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN