İngiltere'yi eleyerek Fas'ın rakibi oldu: Fransa yarı finalde

İngiltere'yi eleyerek Fas'ın rakibi oldu: Fransa yarı finalde

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa, İngiltere'yi 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Fransa yarı finalde Fas'ın rakibi oldu.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında İngiltere ile Fransa takımları Al Bayt Stadyumunda karşılaştı. Son Dünya Şampiyonu Fransa, İngiltere'yi 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Fransa, yarı finalde Fas'la eşleşti. Fransa’ya galibiyeti getiren golleri 17’nci dakikada Aurelien Tchouameni ve 78’inci dakikada Olivier Giroud kaydederken, İngiltere’nin tek sayısını ise 54’üncü dakikada penaltı vuruşundan Harry Kane attı. Öte yandan Harry Kane 84’üncü dakikada bir penaltıdan da yararlanamadı. Bu sonucun ardından Fransa, yarı final karşılaşmasında Fas’ın rakibi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN