Son dakika! Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi istifa etti

Son dakika! Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi istifa etti

Son dakika haberi... Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Kurul'da başkanlığa yeniden aday olmayacağını söyledi: Genel kurul kararı aldık, seçime gidiyoruz. Olağanüstü bir seçim değil, normal tarihi. Orada da aday olmayacağımı arkadaşlarıma söyledim.

Son dakika haberi... Maslak'taki Kulüpler Birliği Vakfı Merkezi'nde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç'la bir araya gelen Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Seçime kadar göreve devam edeceğini belirten Çebi, "Genel kurul kararı aldık, seçime gidiyoruz. Olağanüstü bir seçim değil, normal tarihi. Orada da aday olmayacağımı arkadaşlarıma söyledim. 6 Temmuz'a yani seçime kadar göreve devam ediyorum. O günden sonra başka arkadaşımıza devredeceğim. Ben aday olmayacağım" diye konuştu.

"İSTİFA ETMEDİM..."

NTV Spor'un haberine göre de Çebi "İsifa etmedim. 6 Temmuz'da Kulüpler Birliği Genel Kurulu var. O tarihe kadar görevime devam edeceğim. 6 Temmuz’daki genel kurulda aday olmayacağım" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili sorulara ise cevap vermedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN