Ümraniye'den sızdı: Beşiktaş'ta transfer bombası

Ümraniye'den sızdı: Beşiktaş'ta transfer bombası

Geçen hafta Beşiktaş ile anlaşan Sergen Yalçın Ümraniye'de Emre Kocadağ ve Ahmet Nur Çebi ile yeni sezon planlamasına başladı. Toplantıdan 2 dünya yıldızı ile görüşüldüğü bilgileri sızarken Sergen Yalçın'ın önceliğinin santrfor ve 10 numara olduğu belirtildi. İşte Aboubakar'ın yerini doldurması planlanan isim ile ilgili detaylar...

Fenerbahçe iddialarından sonra Beşiktaş ile el sıkışan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın forvet transferini bitirmek için kolları sıvadı. Temaslarını hızlandıran Yalçın, Aboubakar'ın yerini doldurmak için Diego Costa ve Hulk ikilisine yoğunlaştı. Hatayspor'dan Mame Diouf da üçüncü alternatif olarak listeye alındığı iddia edildi.

SON TEKLİFE CEVAP BEKLİYORUZ

Beşiktaş'ın ilk adayı bonservisi elinde olan Diego Costa... Siyah-beyazlılar, yıllık 2.3 milyon Euro artı 600 bin Euro bonusluk son teklifine cevap bekliyor.
Diego Costa için oyuncunun kendisi ve menajeriyle görüşerek son teklifi ileten Beşiktaş'ın kurmayları, Brezilyalı oyuncunun 'kararımı bir hafta içinde açıklayacağım' açıklamasından sonra beklemeye geçti.

Listedeki 2. isim Hulk. Beşiktaş, bonservisini Atletico Mineiro'dan alması halinde Brezilyalı'yı transfer etmeyi planlıyor.

Üçüncü aday ise Hatayspor'dan Mame Diouf... Ancak Kartal, Hatayspor'a 1.1 milyon Euro'luk çıkış bedelini ödemek istemiyor ve bu futbolcuya da "Bonservisini al, gel" mesajı verildi.

sergen-yalcin-besiltas.jpg

ÇOK SAYIDA TRANSFER YAPILACAK

Beşiktaş'ın önceliğinin santrforda olmak üzere stoper, 10 numara ve orta sahaya en az 6 transfer olduğu iddia edildi. BJK'da Rosier ve Ghezzal'ın takımda kalıp kalmayacağının netleşmesinden sonra sağ bek ve kanat için de takviye yapılıp yapılmayacağı belli olacak.

CİDDİ MESAFE KAYDEDİLDİ AMA İMZA AŞAMASINA GELİNMEDİ

Adem Ljajic'in performansından memnun olmayan ve neredeyse orta sahadaki tüm oyuncuları 10 numara mevkiinde deneyen Yalçın'ın, önümüzdeki sezon aklında olan ismin Çin'den ayrılarak Avrupa'da oynamak isteyen Alex Teixeira olduğu açıklandı.Siyah beyazlıların görüştüğü ve teklif sunduğu Brezilyalı 10 numara için yapılan görüşmelerde ciddi bir mesafe kaydedilse de, imza aşamasına henüz gelinmediği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN