Sergen Yalçın Beşiktaş'la yola devam dedi

Sergen Yalçın Beşiktaş'la yola devam dedi

Sabah Beşiktaş'tan ayrıldığı açıklanan Sergen Yalçın'ın yeniden takımla birlikte olacağı bilgisi geldi. Ayrılık haberi sonrası taraftarlar Yalçın'a desteklerinden vazgeçmemişti.

Geçen sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kulüpten ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Taraftarlar ayrılık haberi üzerine Yalçın'ın evinin önüne giderek kendisine destek vermişti. Kulüpten yapılan yeni açıklamaya göre Yalçın'la yeniden anlaşıldı ve önümüzdeki sezon da siyah beyazlıların teknik direktörü olacak.

Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN