Sergen Yalçın 'gönderilecekler' listesi hazırladı

Sergen Yalçın 'gönderilecekler' listesi hazırladı

Beşiktaş yönetimiyle yaşadığı krizle gündem olan ve daha sonra uzlaşarak takımın başına geri dönen teknik direktör Sergen Yalçın'ın yönetime kadroda düşünmediği isimler için bir liste gönderdiği iddia edildi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki kadro planlamasıyla ilgili görüşmeler devam ederken, Yalçın'ın gönderilecek oyuncular için liste hazırlandığı söyleniyor.

Yeni yabancı kuralının 8 artı 6 olmasından sonra transfer politikasını değiştirmek zorunda kalan Beşiktaş, performans alamadığı yabancı oyuncularla vedalaşacak.

TRT Spor'un aktardığına göre, geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Jeremain Lens ile Tyler Boyd'un yanı sıra Hasic ve Douglas’ın da gönderilmesi bekleniyor.

LJAJİC MALİYETİ YÜZÜNDEN GÖZDEN ÇIKARILDI

Beşiktaş’ta ayrılması beklenen bir diğer isim ise Adem Ljajic. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, 29 yaşındaki oyuncu için olumlu rapor vermediği öğrenildi.

Sırp oyuncu için gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak. Adem Ljajic’in yüksek maliyeti ve performansının düşük olması, siyah beyazlıları yol ayrımına itti.

Beşiktaş'ta ayrıca Umut Nayir ve Güven Yalçın için gelecek teklifler de değerlendirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN