SON DAKİKA! Spor Bakanı Osman Bak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti

SON DAKİKA! Spor Bakanı Osman Bak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Toroğlu, Büyükekşi'nin istifaya davet edildiği açıklarken, Spor Bakanı Osman Bak'ın bu kararı kendisine ilettiğini belirtti.

Süper Lig'in 19. haftasından sonra SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, Spor Bakanı Osman Bak'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istediğini fakat Büyükekşi'nin bunu reddettiğini ifade etti.

İşte ünlü yorumcusunun gündeme damga vuran o sözleri...

FENERBAHÇE'NİN GOL ATACAK ADAMLARI DAHA ÇOK

Fenerbahçe de bu hafta eksikti Galatasaray da, ama Fenerbahçe'nin eksiklikleri pek hissedilmedi. Fenerbahçe'nin gol silahları Galatasaray'a göre daha çok. İcardi oynamayınca stoper çıkıp atıyor ama Fenerbahçe'de gol dağılımı Szymanski, Tadic, Dzeko, Cengiz olarak dağılıyor. Çok farklı gol atacak adamları var. Galatasaray'ın da defansı biraz daha iyi.

istanbulspor-fenerbahce-fotograflar-1568-dhaphoto13.jpg

Cengiz Ünder iyi futbolcu, hem sol ayak hem de Türk. Fenerbahçe onun için o kadar bonservis verdi. İrfan Can Kahveci iyi oynayınca Cengiz sırıttı. Cengiz Ünder sanırım özel bir hoca tuttu kendine ve çalışmalarına öyle devam ediyor.

DZEKO VE TADİC İSMAİL KARTAL'I TESLİM Mİ ALDI?

Dzeko ile Tadic İsmail Kartal'ın sağ kolu gibi, yani bunlar olmazsa olmaz gibi. Acaba İsmail Kartal iki yıldıza teslim mi oldu, çok önemli. Eğer takımda diğer futbolcular bunu hissederse ilerleyen haftalarda büyük sıkıntı çıkar.

BATSHUAYİ 88'DE GİRMEZ!

İsmail Kartal Batshuayi'yi 88'de oyuna alıyor, Batshuayi genç bir futbolcu olsa tamam bu kabul edilebilir ama İsmail Kartal yanlış yapıyor. Cengiz Ünder 4'ü yakalamış devam etse Cengiz'le 5'i attıracak belki de 6 gelecek ama çıkardı.

istanbulspor-fenerbahce-fotograflar-1235-dhaphoto1.jpg

ALİ ŞANSALAN KÖTÜ MAÇ YÖNETTİ

Galatasaray-Konyaspor maçında hakem Ali Şansalan Sarı Kırmızılı takıma omuz verdi. İkinci golde Konyaspor oyuncusuna yapılan bir faul vardı ama Şansalan vermedi, neden, çünkü kafada tilkiler var.

galatasaray-konyaspor-ek-fotograflar-3572-dhaphoto2.jpg

Fenerbahçe'nin 5 maçına baktım büyük hata yapmazlarsa seri yapabilirler. Şampiyon olacak takımını yolunu yan yollar belirleyecek.

HERKESE SARI KART!

Okan Buruk Konyaspor teknik direktörü olsaydı ne yapardı? Pozisyona itiraz edecek antrenöre sarı kart, itiraz eden oyuncuya sarı kart biraz daha konuşsalar oyundan atılacaklar.

KEREM AKTÜRKOĞLU BÖYLE GİDERSE YUHALANIR

Galatasaray Konyaspor karşısında kötü oynadı ama Okan Buruk'un deve dişi gibi 3 adamı (Sanchez, İcardi, Torreira) yoktu. Kerem Aktürkoğlu pozisyona giriyor yanında arkadaşı bomboş vermiyor kaleye vuruyor. Kerem Aktürkoğlu böyle devam ederse yarın öbür gün yuhalanır. Kerem yanına verirsen büyürsün, şut atarsan küçülürsün.

galatasaray-konyaspor-ek-fotograflar-4408-dhaphoto18.jpg

Abdülkerim Bardakcı geldi sallandı biraz şimdi Allah nazardan saklasın çok iyi. Sol ayaklı, sağ ayağını kullanıyor, çok iyi bir kesici, çıkıp gol de atıyor.

SPOR BAKANI OSMAN BAK TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA ET DEDİ

Bir dedikodu dolaşıyor etrafta duyuyorum, kulağıma geliyor. Güya Spor Bakanı Osman Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye demiş ki 'istifa et Cumhurbaşkanımız istiyor' demiş, Büyükekşi de güya demiş ki 'Ben sizin söylemenizle istifa etmem kendisi bana söylesin. Ben şu anda istifa etmem EURO 2024 var ben bu şampiyonaya gideyim ondan sonra edeceksem de edeyim'

depophotos-18096353.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN