Son dakika transfer haberi: Murat Sağlam Fenerbahçe’de! Murat Sağlam kimdir, hangi mevkide oynuyor?

Son dakika transfer haberi: Murat Sağlam Fenerbahçe’de! Murat Sağlam kimdir, hangi mevkide oynuyor?

Trabzonspor için Türkiye’ye gelen gurbetçi yıldız Murat Sağlam, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Peki sarı-lacivertli kulübe 3+1 yıllık imza atan Murat Sağlam kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? İşte Murat Sağlam transferi ile ilgili detaylar…

Son dakika gelen transfer haberine göre Murat Sağlam, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Wolfsburg'la olan kontratı sona eren gurbetçi yıldız Murat Sağlam, Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli futbolseverler şimdi, ‘’Murat Sağlam kimdir, Murat Sağlam kaç yaşında, Murat Sağlam nereli ve hangi mevkide oynuyor?’’ sorularına yanıt arıyor. İşte Murat Sağlam ile ilgili aradıklarınız…

MURAT SAĞLAM, FENERBAHÇE’DE

Bordo-mavili ekip için Türkiye'ye gelen gurbetçi yıldız Murat Sağlam, Trabzonspor’la anlaşamayınca Fenerbahçe'ye 3+1 yıllık imza attı. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'la olan kontratı sona eren Ümit Millî Takımı'nın yıldızı Murat Sağlam, Trabzonspor'la görüşmek için kente gelmişti. Fakat Fenerbahçe'nin devreye girmesinin ardından anlaşma suya düştü. Menajeri Muzzi Özcan'la birlikte Trabzon'a gelen Murat Sağlam, bordo-mavili takımla anlaşamadı. Trabzon'dan İstanbul'a geçen ve Fenerbahçe ile Murat Sağlam ve menajeri, sarı-lacivertli kulüp ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı.

19-06/15/kralspor967.jpg

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe de Alman ekibi VfL Wolfsburg II’de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Murat Sağlam ile 3+1 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

MURAT SAĞLAM KİMDİR?

21 yaşında olan Murat Sağlam, Fenerbahçe ile 15 Haziran tarihinde 3+1 yıllık anlaşma imzaladı. 10 Nisan 1998 Almanya’nın yılında Hamelin kentinde doğan Murat Sağlam, orta sahada görev alıyor. Futbola 1 Temmuz 2018 yılında Wolfsburg'un alt yapısında başlayan Murat Sağlam, bu takımın çeşitli kategorilerinde oynayarak, 2017'de profesyonel oldu. Sağ ayak olan Murat Sağlam, 1,75 boyunda ve defans-sağbek pozisyonunda oynuyor.  

 DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN