Son maçta yer almayan Fenerbahçe kaptanından kötü haber

Son maçta yer almayan Fenerbahçe kaptanından kötü haber

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır için kulübünden taraftarları üzecek haber geldi. Sarı-lacivertli kaptan bel fıtığı nedeniyle operasyon geçirecek.

Son oynanan 2-1’lik galibiyetin yaşandığı MKE Ankaragücü maçında görev alamayan kaleci Altay Bayındır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

UZUN SÜRE SAHALARDA OLAMAYACAK

Sarı-lacivertli takım yaptığı açıklamayla sevenlerine kötü haberi verdi. Kulüp uzun süredir rahatsızlığı olan Bayındır için, “Kaptanımız Altay Bayındır’ın bir süredir şikayetçi olduğu bel fıtığı rahatsızlığı ve son dönemde artan ağrıları nedeniyle, bugün yapılan kontrollerinin ardından operasyon geçirmesine karar verilmiştir. Sonrasında gerekli bilgilendirmeler kulübümüz tarafından yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklaması yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN