Suat Serdar nereli kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? Alman Milli takımına davet edildi

Suat Serdar nereli kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? Alman Milli takımına davet edildi

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'de top koşturan Türk asıllı Suat Serdar, son zamanlarda en fazla konuşulan oyuncular arasına girdi. Bundan dolayı Suat Serdar'ın yaşı, memleketi ve mevkii gibi konular merak ediliyor. İşte bu konu ile ilgili bilgiler…

Joachim Löw’ün Schalke 04’te oynayan Türk kökenli futbolcu Suat Serdar'ı Almanya A Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet etmesinin ardından Suat Serdar’ın yaşı, mevkii, memleketi ve diğer bilgileri Google aramalarında en çok arananlar listesine girdi. Detaylar ise karar.com’da…

SUAT SERDAR KİMDİR?

11 Nisan 1997’de Almanya'nın Bingen kentinde hayata gözlerini açan Suat Serdar, aslen Ordulu'dur. Almanya’nın 1. ligi olan Bundesliga'da yer alan Schalke 04'te top koşturan Suat Serdar, orta saha mevkiinde forma giymektedir.

Futbola doğduğu şehir Bingen'in ekiplerinden Hassia Bingen'de başladıktan sonra 2008’de 1. FSV Mainz 05'in yolunu tuttu. 2012-13 sezonunda Mainz'ın U-17 takımına, bir sonraki sezon da U-19 takımına yükseldi.

19-10/07/suat-serdarjpgg.jpg

2015-16 sezonunda A takım ile antrenmanlara çıkıp, 13 Eylül 2015 yılında Schalke 04 ile oynanan Bundesliga maçında teknik direktör Martin Schmidt tarafından ilk defa kadroya alındı. 2 gün sonra 3. Liga'da yarışan 1. FSV Mainz 05 II takımı ile VfB Stuttgart II karşısında kariyerinin ilk profesyonel maçına çıkmış oldu.

SUAT SERDAR İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

16 yaş altı itibarıyla Almanya’nın altyapısındaki tüm milli takımlarda forma giyen genç futbolcu, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nı ikinci sırada bitiren Almanya Milli Takımı'nda da oynadı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN