Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? TFF ara transfer dönemi ne zaman?

Süper Lig maçları ne zaman başlıyor? TFF ara transfer dönemi ne zaman?

2022 FIFA Dünya Kupası maçları nedeniyle Türkiye ve Dünyada liglere bir süre ara verildi. Süper Toto Süper Lig maçlarının ne zaman başlayacağı en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. Futbolseverler Süper Toto Süper Lig hakkında araştırmalarına devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

2022-2023 sezonunda düzenlenecek Dünya Kupası maçları Katar'da gerçekleşiyor. Bu kapsamda hem Türkiye'de hem de dünyada yapılan Lig maçlarına bir süreliğine ara verildi. Şampiyonluk için takımlar sahada mücadele ederken Dünya Kupası’nda şampiyonun kim olacağı da merakla bekleniyor. Bunun yanı sıra futbolseverler Süper Lig maçlarının ne zaman başlayacağını merak ederken ara transfer dönemini de araştırıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2022-2023 Süper Lig maçları sezonun 15. haftası ile 25 Aralık 2022 tarihinde başlayacak. Maçların hangi günlerde oynanacağı ise henüz açıklanmadı. Konu hakkındaki açıklamalar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bekleniyor.

Süper Lig Maçları

SÜPER LİG'DE ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

TFF tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda Süper Lig'in ikinci transfer ve tescil döneminin 12 Ocak 2023 tarihinde başlayacağı belirtildi. Bununla birlikte transfer süreci 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

SÜPER LİG 15. HAFTA MAÇLARI

Süper Lig'in 15. haftasında maçlar ekrana gelmeye başlarken takımlar arasında gerçekleşecek olan karşılaşmalar şu şekildedir:

Antalyaspor - Ankaragücü

Ümraniye - Başakşehir

Galatasaray - İstanbulspor

Hatayspor - Giresunspor

Trabzonspor - Fenerbahçe

Gaziantep FK - Beşiktaş

Adana Demir - F.Karagümrük

Kasımpaşa - Sivasspor

Konyaspor - Alanyaspor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN