Süper Lig'de sürpriz ayrılık: Ömer Erdoğan görevinden istifa etti

Süper Lig'de sürpriz ayrılık: Ömer Erdoğan görevinden istifa etti

Süper Lig'in son haftasında GZT Giresunspor'u 4-1 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, görevinden istifa edeceğini açıklayarak "Hem geçen sene hem bu sene bizimle çalışan futbolcu kardeşlerime de çok teşekkür etmek istiyorum. Bizim için 2 sene burada özellikle 1,5 senesi rüya gibi geçti. İki sene çok güzel bir hikaye yaşadık burada ama bugün bu hikayeye son vermek istiyorum. Görevimi bugün bırakacağım" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'i 53 puanla 12. sırada tamamlayan Hatayspor'da genç teknik adam Ömer Erdoğan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Giresunspor'u 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuşan 45 yaşındaki teknik adam Hatay'da 'rüya gibi 1.5 yıl' geçirdiğini kaydetti.

Başarılı antrenörün açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde :

"Tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkmış Hatayspor'un başına, daha önce Süper Lig tecrübesi olmayan bir teknik direktörü getirerek zaten ne kadar cesaretli ve bize karşı inançlı olduğunu (Lütfü Savaş) göstermişti. Biz de bu süreçte hem kulübü hem de özellikle başkanımızı mahcup etmemek için gerçekten çok yoğun bir şekilde çalıştık. Bu dönemde hem geçen sene hem bu sene bizimle çalışan futbolcu kardeşlerime de çok teşekkür etmek istiyorum.

Bizim için 2 sene burada özellikle 1,5 senesi rüya gibi geçti. Bu kulüpte çalışmaktan çok keyif aldık. Bizim için çok büyük bir onurdu. Son dönemi biraz inişli ve çıkışlı geçirdik ama o dönemde bile başkanımız, yönetim kurulumuz hiçbir zaman bize baskı yapmadı. Tam tersi hep arkamızda durdular, hep destek oldular. Zaten başkanımız her açıklamasında bize güvenini tekrarladı. İki sene çok güzel bir hikaye yaşadık burada ama bugün bu hikayeye son vermek istiyorum. Görevimi bugün bırakacağım.

erdogan.jpg

BAŞKANIMIZ DAHİ BİLMİYOR

Başkanımız dahi bilmiyor. Başkanımızla biraz sonra inşallah toplantı yapacağız. Ona da teşekkür edip, görevi bırakmak istediğimi ileteceğim.

NEDENİNİ AÇIKLAMAK İSTEMİYORUM

Gazetecilerin, başka bir kulüple görüşüp görüşmediği sorusu üzerine Erdoğan, "Kesinlikle başka bir takımla görüşmedim. Dediğim gibi, böyle bir karar aldım. İnşallah hem benim için hem de Hatayspor için hayırlısı olur. Beni tanıyan insanlar kesinlikle öyle bir karaktere sahip olmadığımı bilirler.

Benim bu kararı almamdaki sebep, başka bir kulüple görüşmem veya anlaşmam değil. Böyle bir karar vermem gerekiyordu. Nedenini de açıkçası söylemek istemiyorum. Böyle olması gerekiyordu. Hem kariyerimi hem de kulübümü düşünerek böyle bir adım attım. İnşallah pişman olmam."

NİHAT TAZEASLAN: İLK DEFA DUYDUK, SÜRPRİZ OLDU

Hatayspor Başkanı Nihat Tazeaslan, Erdoğan'ın istifa kararını gazeteci Hasan Hüseyin Alimoğlu'na değerlendirdi.

Erdoğan'ın bu kararını ilk defa duyduklarını belirten Tazeaslan, kararın 'sürpriz' olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN