Kimse beklemiyordu: Süper Lig'de sürpriz ayrılık

Kimse beklemiyordu: Süper Lig'de sürpriz ayrılık

Trabzonspor'un şampiyonluğu ile sonuçlanan Süper Lig'de teknik direktör kıyımı yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Hatayspor genç teknik adam Ömer Erdoğan ile yollarını ayırmıştı. Bugün bir Süper Lig ekibi daha sürpriz bir şekilde teknik direktörüyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Trabzonspor'un şampiyonluğu ile noktalanan Spor Toto Süper Lig'in 2021-2022 sezonu geçen hafta oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Sezona büyük umutlarla başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sezon beklentilerin uzağında kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Her üç takımda sezon ortasında teknik direktörleriyle yolları ayırdı. Fenerbahçe Portekizli teknik adam Vítor Pereira'nın yerine İsmail Kartal'ı, Beşiktaş Sergen Yalçın'ın yerine önce Önder Karaveli'yi, Karaveli'nin yerine ise Fransız teknik adam Valerien Ismael'i getirdi.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray ise Fatih Terim ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik direktörlük görevine İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i getirdi.

SON OLARAK HATAYSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜYLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

Süper Lig'de son olarak Hatayspor, genç teknik adam Ömer Erdoğan ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Bugün bir Süper Lig ekibi daha sürpriz bir şekilde teknik direktörüyle yollarını ayırdığını duyurdu.

SÜRPRİZ AYRILIK

Vavacars Fatih Karagümrük, genç teknik adam Volkan Demirel ile yollarını ayırdı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan 40 yaşındaki teknik adam Volkan Demirel, "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurman’ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Fatih Karagümrük Kulübü, 2021'in Aralık ayında Demirel ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Genç teknik adam Fatih Karagümrük ile Süper Lig'de 22 maça çıktı, 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Fatih Karagümrük, sezonu 57 puanla 8. sırada tamamladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN