Tahir Kıran: Stadyumda her yer bembeyaz oldu son kararı hakem verecek

Tahir Kıran: Stadyumda her yer bembeyaz oldu son kararı hakem verecek

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Ev sahibi takımın başkanı Tahir Kıran, kar yağışı nedeniyle stadyumun beyaza büründüğünü belirterek '''Saat 17 itibariyle kar yoktu, branda sermiştik ancak saha çizgileri gözüksün diye kaldırdık. Sonra bir anda her yer bembeyaz oldu. Hakem çıkacak, sahaya bakacak ve kararını verecek. Son karar hakemin'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de küme hattında yer alan Çaykur Rizespor, 30. hafta karşılaşmasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, kar yağışı nedeniyle stadyumun beyaza büründüğünü açıkladı.

Tv 100' konuşan Başkan Kıran, Karadeniz derbisinin iptal olabileceğini vurgulayarak şunları söyledi:

''Saat 17 itibariyle kar yoktu, branda sermiştik ancak saha çizgileri gözüksün diye kaldırdık. Sonra bir anda her yer bembeyaz oldu. Hakem çıkacak, sahaya bakacak ve kararını verecek. Son karar hakemin''

Karşılaşmayı anlatacak olan spiker Murat Türker ise sosyal medya hesabı aracılığıyla stadyumun anlık fotoğrafını paylaşarak ''An itbariyle Çaykur Didi Stadyumu'' notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN