Taraftardan yoğun ilgi! Fenerbahçe'de kombineler tükendi

Taraftardan yoğun ilgi! Fenerbahçe'de kombineler tükendi

Futbol A Takımı için 8 Haziran'da satışa sunulan kombine biletler ile alaka Fenerbahçe Spor Kulübü açıklama yaptı. Kulüp, taraftarların yoğun ilgisi sonucu biletlerin tükendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Futbol A Takımı için 8 Haziran'da satışa sunulan kombine biletlerin tükendiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2022-2023 sezonu kombine kartlarının satışları Fenerbahçemizin en büyük gücü olan taraftarımızın gösterdiği ilgi sonrasında tükenmiştir.

Kombine kartların satışa başlanıldığı günden itibaren gösterdikleri ilgi için taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Büyük taraftarımız, Fenerbahçemizin yanında olmak, inanç ve tutkuyla ilk dakikadan son saniyeye dek takımımıza destek olmak için yine omuz omuza Saracoğlu'nda olacak…

'SAHNE BİZİM, SALDIR FENERBAHÇE!' diyerek başlayacağımız 2022-2023 sezonunda gücünü yanımızda hissettiğimiz taraftarlarımıza, Fenerbahçemize gösterdikleri destek için teşekkür ediyor, yeni sezonda hep birlikte büyük zaferlere imza atabilmeyi diliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN