TFF 2. ve 3. Lig maçları YouTube'dan yayımlanacak

TFF 2. ve 3. Lig maçları YouTube'dan yayımlanacak

Türkiye'de ilgiyle takip edilen sporlardan biri olan futbol karşılaşmalarına yönelik TFF'den önemli bir açıklama geldi. TFF 2. ve 3. Lig maçları YouTube kanallarından canlı olarak yayımlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF), futbolseverleri sevindiren bir açıklama yapıldı. Federasyon, TFF 2. ve 3. Lig maçlarının kurumsal YouTube hesabından canlı yayımlanmaya başlayacağını duyurdu.

İLK CANLI TEST BUGÜN

TFF'den yapılan açıklamada, ilk canlı test yayınının Kastamonu Gazi Stadyumu'nda bugün saat 14.00'te oynanacak GMG Kastamonuspor-Sarıyer maçı olacağı belirtildi.

Test yayınlarının tamamlanmasının ardından TFF 2 ve 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayımlanmasıyla, bu liglerdeki maçların izlenirliğinin ve kulüplere olan ilginin artırılması, ayrıca tüm dünyadaki futbolseverlerin yetenekli futbolcuları da izleme fırsatı bulmasının hedeflendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN