Trabzonspor, Adana Demirspor'u evinde 2-0 mağlup etti

Trabzonspor, Adana Demirspor'u evinde 2-0 mağlup etti

Süper Lig'in 15. haftasında lider Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Ligde yenilgisiz zirvede yer alan Bordo Mavili ekip, Mavi Şimşekler engelini de aştı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Nwakaeme ve Marek Hamsik kaydetti.

Süper Lig 'in 15. haftasında lider Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Tribünlerin doldurduğu maçta Bordo Mavili ekip, taraftarının da büyük desteğiyle Mavi Şimşekler engelini de aştı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Nwakaeme ve Marek Hamsik kaydetti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri kendi sahasında aldıkları bu galibiyet ile üst üste 8. kez kazanma başarısı gösterdiler.

Trabzonspor-Adana Demirspor 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Siopis, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Simon Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Akintola, Balotelli.

MAÇ BAŞLADI

3. dakikada Sinan'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Bjarnason'un arka direğe doğru yaptığı orta Denswil'in müdahalesi ile kornere gitti.

8. dakikada Cornelius ile Adana Demirspor'un Trabzon doğumlu oyuncusu Samet Akaydın kafa kafaya çarpıştı. Cornelius'un kafasında, Samet'in kaşında kanama meydana geldi. Trabzonspor'da Cornelius sedyeyle saha kenarına geldi. Tedavisi saha kenarında sürdü. Samet ise başına bandaj yapıldıktan sonra ayağa kalktı.

Trabzonspor'da Cornelius yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edemedi. Golcü futbolcunun yerine bu sezon Fode Koita 13. dakikada oyuna dahil oldu.

19. dakikada Trabzonspor tehlikeyi yaratan taraf oldu. Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahası sol tarafında topla buluşan Hamsik'in yaptığı ortayı savunma karşıladı. Ceza yayı üzerindeki Abdülkadir Ömür savunmadan gelen topu kafayla ceza sahası içerisindeki Nwakaeme'ye indirdi. Abdülkadir'den gelen topu kontrol eden Nwakaeme'nin dönerek sağ ayağıyla yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

GOL | 26. dakikada Nwakaeme, Trabzonspor'u 1-0'lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Dorukhan'ın ceza sahası içine yerden çevirdiği topta Nwakaeme'nin vuruşunda top direkten döndü. Yıldız oyuncu, pozisyonu takip ederek tekrardan vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

33. dakikada Adana Demirspor, Balotelli ile gole yaklaşana taraf oldu. Bjarnason'un ceza sahasına gönderdiği yüksek topta Edgar Ie'den seken topa Balotelli'nin yaptığı röveşata vuruşunda top Hugo'dan sekerek kornere gitti.

49. dakikada Siopis'in ara pasıyla sol kanattan savunma arkasına sarkan Hamsik ceza sahasına girdikten sonra Svensson ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve Trabzonsporlu oyuncular penaltı bekledi. Hakem Fırat Aydınus 'Devam' dedi.

GOL | Maçın 54. dakikasında Trabzonspor Marek Hamsik ile skoru 2-0'a getirdi.

68. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Yunus Akgün'ün rakibinden sıyrıldıktan sonra sağ ayağıyla çektiği sert şutu kaleci Uğurcan kurtardı. Kaleciden dönen topa vurmak isteyen Balotelli'den önce davranan Uğurcan topu kornere gönderdi. Balotelli için ofsayt bayrağı kalktı.

71. dakikada Hamsik'in pasıyla ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Koita'nın topuna ceza sahasına girdikten sonra son çizgiye inmek üzereyken Deli müdahale etti. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Hamsik'in yaptığı ortaya Hugo'nun yaptığı kafa vuruşu kaleci Muric'de kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN