Her şey var kazanan yok: Trabzonspor:1 Beşiktaş:1

Her şey var kazanan yok: Trabzonspor:1 Beşiktaş:1

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig’in 31’inci haftasında Akyazı’da kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlı ekibin 10 kişi tamamladığı ve bir de penaltı kaçırdığı müsabaka, Cornelius ve Rosier’in golleri ile 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fırtına’nın evindeki yenilmezlik serisi sürerken Kartal’ın 3 puan hasreti ise 4 maça çıktı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

18. dakikada Abdülkadir Ömür’ün havadan yolladığı topu göğsüyle kontrol eden Djaniny, altıpas içinde bomboş kaldığı pozisyonda dengesini kaybedip düşünce net bir gol fırsatı harcandı.

24. dakikada soldan ceza alanı son çizgisine inen Rıdvan Yılmaz’ın çıkardığı topu, Josef kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

28 dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Ghezzal’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Batshuayi’den önce topu müdahale eden Puchacz tehlikeyi önledi. Pozisyonda Batshuayi ayağına aldığı darbe nedeniyle penaltı beklerken maçın hakemi devam dedi.

41. dakikada Ghezzal’ın soldan kullandığı serbest atışta, kalabalığın içinde Vida’nın uçarak kafa vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır, güçlükle topu kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin 47. dakikasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Batshuayi, dar açıdan yerden sert vururken topu Uğurcan tokatladı. Meşin yuvarlak kornere çıkacakken Hüseyin ayağıyla Uğurcan’a geri pas attı. Hakem çift vuruşu işaret etti.

49. dakikada Welinton’un dokunduğu topa Rachid Ghezzal vururken savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

56. dakikada Trabzonspor öne geçti. Savunmadan atılan derin pasa hareketlenen Cornelius, aşırtma bir vuruşla kaleci Ersin’i avladı ve takımının ilk isabetli şutunda ağları havalandırdı: 1-0.

57. dakikada Beşiktaş’ta sağ kanattan son çizgeye inen Valentin Rosier yerden sert ortasında kale önünde Hüseyin ters bir vuruş yapsa da meşin yuvarlak direk dibinden dışarı çıktı.

58. dakikada sağ kanattan içeri giren Ghezzal, Abülkadir’in müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

69. dakikada topun başına geçen Batshuayi, topu direğe nişanladı.

71. dakikada skora denge geldi. Sağ kanattan hızla ceza alanına giren Rosier, ayağının dışı ile uzak köşede topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

80. dakikada koşarken koluna asılan Siopis’e vuran Larin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmayınca Akyazı’da puanlar paylaşıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN