Trabzonspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Şenol Güneş 20 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Şenol Güneş 20 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen bordo-mavili yönetimden flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Şenol Güneş 20 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig devi Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in talimatları doğrultusunda takıma ek takviyede bulunmak isteyen bordo-mavili yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Trabzonspor durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Şenol Güneş 20 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. İngiliz devi Manchester United ile temaslar kuruldu. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR DURDU DURDU TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Trabzonspor, ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Orta saha arayışında olan Karadeniz ekibinden Süper Ligi sallayacak bir hamle geldi. Taka Gazetesi'nde yer alan habere göre Trabzonspor, Danimarkalı yıldız Christian Eriksen'i radara aldı.

yeni-proje-2025-02-05t190838-969.jpg

ŞENOL GÜNEŞ 20 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bordo-mavili yönetimin Eriksen konusunda ciddi mesafe kat edildiği öğrenildi. Fırtına ayrıca, Norveç ekibi Brann’da forma giyen 25 yaşındaki Felix Horn Myhre’yi de gündemine aldı. Bu sezon toplam 5 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Felix Horn’un bonservis değeri 4 Milyon Euro olarak gözüküyor.

yeni-proje-2025-02-05t190852-393.jpg

Bordo-Mavili ekip, kısa süre içinde 8 numara transferini gerçekleştirmenin peşinde. Şenol Güneş'in ise Eriksen transferinde ısrarcı olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN