Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesi TFF'den Halil Umut Meler skandalı

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesi TFF'den Halil Umut Meler skandalı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündem yaratan Erman Toroğlu, derbinin hakemi Halil Umut Meler hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra mücadelenin hakemi Halil Umut Meler hakkında flaş açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, çıkan olayların faturasını TFF'ye kesti. İşte ünlü yorumcunun değerlendirmeleri...

UEFA BAŞKANI ORADA MEHMET BÜYÜKEKŞİ NEREDE?

TFF Başkanı Tüpraş Stadı'na gidebiliyor mu? Trabzon'a gidebilir mi? UEFA Konferans Ligi maçında Ceferin Kadıköy'e geldi Mehmet Büyükekşi neredeydi? Yoktu, neden? Gelemiyor ki. Koskoca UEFA Başkanı orada bizim TFF Başkanı ortada yok, gelemiyor.

HALİL UMUT MELER BU MAÇI İSTEMEDİ

Halil Umut Meler'in bu maçı istemediğini biliyorum. Çocuk yakın çevresine demiş ki "ben şimdi oraya gidersem yıpranacağım" Halil Umut Meler öyle bir psikolojide ki 'ben bu maçı yarıda bırakırsam' herkes diyecek ki 'yumruk yiyen, tekme yiyen hakem bu sefer maçı bitiremedi yarıda bıraktı' diyecekler. TFF, Halil Umut Meler hakkında büyük bir skandala imza attı, Meler'i zorla bu maça verdiler.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ GİTMELİ

Mehmet Büyükekşi bindi bir alamete gidiyor kıyamete ölü çıkmadan birileri ölmeden git. Erkek gibi söylüyorum bir anda önce bırak git Mehmet Büyükekşi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN