Trabzonspor tarihinde bir ilk: Akyazı'da gol yağmuru

Trabzonspor tarihinde bir ilk: Akyazı'da gol yağmuru

Trabzonspor, Süper Lig’in 37’nci haftasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti. Bordo-Mavili ekip, 6 gol sesi çıkan müsabakada sahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı. Sahadan 3 puanla ayrılan Nenad Bjelica’nın öğrencileri, bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça yükseltti.

Süper Lig’in 37’nci haftasında Trabzonspor, Alanyaspor’u 5-1 mağlup etti.

Maça Alanyaspor’un vuruşuyla başlandı. İlk dakikalarda ev sahibi ekip kendi yarı sahasında topla oynayarak, topu ayağında tutmaya çalışırken 14. dakikada konuk ekip öne geçti. Ceza sahasının sağ çaprazından Candeas’ın topuk pasında Erencan’dan seken top penaltı noktasına yuvarlandı. O noktada bulunan Umut Güneş sol ayağıyla düzgün bir vuruşla ağları buldu: 0-1.

18.dakikada skora denge geldi. Visca’nın ceza sahası sağından yaptığı ortayı Trezeguet kafa vuruşuyla tamamladı: 1-1.

23.dakikada Umut Bozok’a faul yapan Fatih Aksoy oyundan direkt olarak atılırken hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Hamsik, ağları buldu: 2-1.

32.dakikada fark 2’ye çıktı. Hamsik’in pasıyla ceza yayının birkaç adım gerisinden topla buluşan Bakasetas çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-1.

35.dakikada Larsen farkı 3’e çıkardı. Visca’nın kullandığı kornerde üst direkten dönen topu Larsen tamamladı: 4-1. İlk yarı Trabzonspor’un 4-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin 58. dakikasında fark 4’e çıktı. Trezeguet’ten seken topu altıpasta kovalayan Umut, temiz bir vuruşla ağları gördü: 5-1.

70.dakikada Visca’nın korner vuruşunda top Abdülkadir’e geldi. Çok iyi bir şut çıkaran Abdülkadir kaleci Yusuf’u geçmeyi başaramadı. Maçın devamında gol olmadı ve Trabzonspor sahasında 5-1’lik skorla rahat bir galibiyete uzandı.

7108129.jpg

HAMSİK GOLLE VEDA ETTİ

Trabzonspor’da hafta içinde futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıklayan Marek Hamsik, Trabzon’daki son maçına çıktı. Corendon Alanyaspor maçıyla Trabzon’da son kez Bordo-Mavili taraftarlar önüne çıkan Hamsik, ilk 11’de kaptan olarak görev yaptı. Taraftarlar, maç öncesi sevgi gösterisinde bulundukları Marek Hamsik’i alkışlarken Slovak oyuncu da aynı şekilde karşılık verdi. Slovak yıldız, profesyonel futbolculuk kariyerinin son maçında bir de penaltı golü kaydetti. Hamsik, attığı golün ardından taraftarın büyük desteğini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN