Trabzonspor, Thomas Meunier'i kadrosuna kattı

Trabzonspor, Thomas Meunier'i kadrosuna kattı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, ara transfer döneminde ses getirecek bir hamleye hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Thomas Meunier'i renklerine bağlayacak.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin oldukça altında kaldı. Son 4 maçtır yenilen Karadeniz temsilcisi, ara transfer dönemi bitmeden atağa kalktı.

Jens Stryger Larsen'in takımdan ayrılmasının ardından bu pozisyonda büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Danimarkalı futbolcunun yerini dünya çapında bir yıldız isimle dolduracak. A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Bordo-Mavili ekip, Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Thomas Meunier ile prensip anlaşmasına vardı. Yıldız sağ bek kısa süre içerisinde Trabzon'a gelip resmi sözleşmeye imza atacak. Trabzonspor, Meunier için Dortmund'a bonservis bedeli ödemeyecek.

Bu sezon Dortmund ile 9 maçta forma giyen 32 yaşındaki Meunier, 648 dakika süre aldı fakat gol veya asist gibi katkılarda bulunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN