Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yollar resmen ayrılıyor: Taraftarların sevgilisi takıma veda edecek!

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yollar resmen ayrılıyor: Taraftarların sevgilisi takıma veda edecek!

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile 3--3 berabere kalan Trabzonspor, yıldız ismiyle yolları ayırmak için geri sayıma geçti. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin kısa süre içerisinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig'in 13. haftasının kapanış maçında deplasmanda Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için resmen geri sayıma geçti. Karadeniz ekibinin, yıldız futbolcusuyla kısa süre içerisinde yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Abdullah Avcı'nın göreve gelişi sonrasında 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik elde ederek 11 puan toplayan Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan bordo-mavili ekip, bir yandan da performansı ile hayal kırıklığı yaratan oyuncuları ile yolları ayırmayı planlıyor.

Bordo-mavili ekibin bu doğrultuda Yunan yıldızı Bakasetas ile yolları ayırması bekleniyor. Bordo-mavili ekibin sözleşme uzatma teklifini geri çeviren Yunan futbolcunun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

2021 yılından bu yana bordo-mavili formayı terleten yıldız futbolcu, bu sezon 11 maçta görev alarak 3 gol 1 asiste imza attı.

Trabzonsporlu Bakasetas seri peşinde - Son Dakika Haberleri

Sivasspor karşılaşmasında adeta yokları oynayan Bakasetas'ın Abdullah Avcı'nın gözünden düştüğü ve bu nedenle Avcı'nın bu ayrılığa onay verebileceği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha, Trabzonspor forması altında 114 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 31 gol 22 asist kaydetti.

A Spor yorumcusu Ulaş Özdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Yunan yıldızın takımdan ayrılabileceğine dikkat çekerek "Bakasetas devre arasında Trabzonspor'dan gidebilir. Trabzonspor yabancı transfer yapacaksa yabancı oyuncularından bazılarını göndermeli. Bakasetas, kulübün teklifini reddetti. Devre arasında bir takım bulabilirse gidebilir" açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN