Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Abdullah Avcı geri mi dönüyor? 1 hafta önce istifa etmişti!

Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Abdullah Avcı geri mi dönüyor? 1 hafta önce istifa etmişti!

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek olan son şampiyon Trabzonspor'da yeni başkan yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçerek iki haftalık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor'da yeni başkan ve yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu olurken bordo-mavili ekip cephesinde dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor'da yeni başkan ve hocanın kim olacağı merak konusu oldu. 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesinde başkanlık için şuana kadar sadece asbaşkan Ertuğrul Doğan adaylığını açıklarken Ahmet Ağaoğlu'nun da kısa süre içerisinde adaylığını açıklaması ve başkanlık yarışının iki isim arasında geçmesi bekleniyor.

Karadeniz ekibinde Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak yer alırken sezonun geri kalan kısmında hangi teknik adamın bordo-mavili ekipte görev alacağı da merak konusu oldu.

ABDULLAH AVCI GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Geçen hafta görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın sezon sonuna kadar bordo-mavili ekipten tazminat alacak olmadı dikkatleri çekerken tecrübeli teknik adamın sezon sonunda yeniden Karadeniz ekibinin başına geçeceği öne sürüldü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Başkan adayı Ertuğrul Doğan’ın önünde geniş bir hoca listesi var. Ancak Trabzon kulislerinde son konuşulanlar, Abdullah Avcı’nın geri dönebileceği yönünde.

Tecrübeli teknik adamla yakın dostluğu bulunan Doğan’ın, sezon sonuna kadar takımı geçici bir hocaya emanet edeceği ve yeni sezona Abdullah Avcı ile başlayabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN