Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Yıldız isimle yollar ayrılıyor

Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Yıldız isimle yollar ayrılıyor

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için transferde düğmeye bastı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip bir yandan da bazı oyuncular ile vedalaşmak istiyor. Bu doğrultuda Karadeniz ekibindeki ilk yolcu isim belli oldu.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Fırtına bir yandan kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basarken bir yandan da bazı oyuncular ile yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor. Karadeniz ekibinde yolların ayrılacağı ilk isim belli oldu.

Nenad Bjelica'nın göreve geldiği günden bu yana oyun anlamında her geçen hafta üzerine koyan Trabzonspor, gelecek sezon iddialı bir kadro kurabilmek için düğmeye bastı. İlk olarak Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına varan bordo-mavili ekip daha sonrasında ise İngiltere Premier League ekibi Southampton forması giyen 30 yaşındaki golcü Mislav Orsic ve Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb formasını terleten 28 yaşındaki golcü Bruno Petkovic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Her iki ismi de kadrosuna katması beklenen Trabzonspor, bir yandan da Hırvat teknik adamın kadroda düşünmediği isimlerle de yolları ayırmaya çalışıyor.

BARTRA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Bordo-mavili ekipte ilk yolcu belli oldu. Karadeniz ekibi, geçtiğimiz yıl İspanyol ekibi Real Betis'ten transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan İspanyol savunma oyuncusu Marc Bartra ile yolları ayırma kararı aldı.

Bartra Trabzonspor'da mutlu - Son Dakika Haberleri

Sports Digitale'den Hasan Tüncel'in aktardığına göre; İspanya La Liga ekiplerinden Girona, Trabzonsporlu Marc Bartra ile ciddi şekilde ilgileniyor. İspanyol ekibi Bartra’dan maaşında fedakarlık yapmasını istedi. Trabzonspor, oyuncunun çıkışında kolaylık sağlayacağına dair Bartra’ya taahhüt verdi.

İspanyol stoperin bordo-mavili ekipten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN