Trabzonspor'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Fırtına, onu sattığı için resmen yas tutuyor: Dünya yıldızlarını solladı!

Trabzonspor'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Fırtına, onu sattığı için resmen yas tutuyor: Dünya yıldızlarını solladı!

Trabzonspor'un eski yıldızı, yeni takımında ortaya koyduğu etkileyici performans nedeniyle bordo-mavili camiada büyük bir pişmanlık yarattı. Dünya yıldızlarını sollayan yıldız golcü, bordo-mavili camiada 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu.

FURKAN UZUN

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 2-3 mağlup olan ve maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alması beklenen Trabzonspor'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin eski yıldızı, attığı goller ile dünya yıldızlarını geride bırakarak bordo-mavili camiada büyük pişmanlığa neden oldu.

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasını terleten Norveçli golcü Alexander Sørloth, söz konusu sezonun sonunda 20 milyon euro bonservis bedeli ile Alman ekibi RB Leipzig'e transfer olmuş, bu bonservis bedeli Crystal Palace ile Trabzonspor arasında yarı yarıya paylaşılmıştı.

Bordo-mavili ekibin eski yıldızı Norveçli golcü, yeni takımında gösterdiği performansla Avrupa futbolunun gündemine oturdu.

DÜNYA YILDIZLARINI SOLLADI

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Villarael'e imza atan Norveçli golcü, yeni takımında gösterdiği performansla dünya yıldızlarını solladı. Bu sezon İspanyol ekibinin forması altında tüm kulvarlarda 32 karşılaşmada 16 gol 5 asiste imza atan yıldız golcü LaLiga'da gol krallığı yarışı veriyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth açıklaması | Independent Türkçe

LaLiga'da 25 karşılaşmada görev alarak 13 gole imza atan Norveçli yıldız, gol krallığı yarışında 4. sırada yer alıyor.

28 yaşındaki yıldız golcü LaLiga'da kaydettiği 13 gol ile Real Madrid'in süper yıldızları Rodrygo ve Vinicius Junior, Atlético Madrid'in dünya yıldızı Antoine Griezmann gibi yıldız isimleri geride bıraktı.

Trabzonspor forması altında 49 maçta görev alan yıldız golcü, bordo-mavili takıma 33 gol 11 asistlik katkı sunmuştu.

Norveçli golcünün İspanya'da ortaya koyduğu performans bordo-mavili camiada 'onu keşke satmasaydık' şeklinde yorumlara neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN