Trabzonspor'dan Cem Yılmaz göndermeli Visca paylaşımı

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan stand-up gösterisi Trabzonspor'a ilham kaynağı oldu. Yılmaz'ın gösterisinde Karadeniz türküleriyle ilgili yaptığı espirilerden bir bölümü Edin Visca ile birlikte yeniden çeken kulübün paylaşıımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Trabzonspor, Medipol Başakşehir’den transfer ettiği Edin Visca ile video çekti. Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın gösterisindeki bir espriden esinlenilen video taraftarların beğenisini topladı.

CEM YILMAZ'A GÖNDERME

Trabzonspor, sağlık kontrolünden geçmek için bugün kente gelen yeni transferi Edin Visca için özel bir video çekti. Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın online yayın platformunda yayınlanan ‘Diamond Elite Platinum Plus’ gösterisinden bir sahnesinden esinlenerek çekilen video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"DİKKAT EDİN"

Cem Yılmaz’ın gösterisinde, Karadeniz türkülerini esprili şekilde anlattığı bölümdeki bir türküyü söyleyen Visca’nın videosu ‘Dikkat Edin’ mesajıyla paylaşıldı. Bordo mavililerin merakla beklediği tanıtım videosu sosyal medyada beğeni topladı.

CEM YILMAZ: GÜZEL ŞEYLERE HASRETİZ

Cem Yılmaz Twitter'da Trabzonspor'un yaptığı paylaşıma cevap verdi. Yılmaz, bordo mavili kulübün tweetini alıntılayarak "Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun. Trabzonspor’un bu paylaşımında beni anması çok mutlu etti. Güzel şeylere hasretiz" yorumu yaptı.

cem-trabzonspor.jpg

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN