Trabzonspor'dan sürpriz hamle! Süper Lig'in eski gol kralı geri dönüyor!

Trabzonspor'dan sürpriz hamle! Süper Lig'in eski gol kralı geri dönüyor!

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Hırvat teknik adam Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında gaza bastı. Fırtına, Süper Lig'in eski gol kralını kadrosuna katmak üzere....

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde Alanyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, Slovak dünya yıldızı Marek Hamsik'e veda edecek. Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan yıldız isim, bordo-mavili formayı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde son kez terletecek. Alanyaspor karşısında alacağı galibiyetle Slovak yıldızına galibiyetle veda etmek isteyen Trabzonspor, bir yandan da transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon yeniden şampiyonluk yarışında yer alabilmek için kolları sıvadı.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi ilk olarak Yunan ekibi Panathinaikos ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı.

Yunan orta oyuncusunun transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçen bordo-mavili ekip bu kez golcü transferinde düğmeye bastı.

Süper Lig'in son gol kralı Umut Bozok ile Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in beklentilerin altında kalması Karadeniz ekibini golcü arayışına iterken bordo-mavili ekip gözünü Süper Lig'in eski gol kralına dikti.

Sports Digitale'den Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Fırtına, Maxi Gomez ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Espanyol ve Celta Vigo'nun Uruguaylı golcü için resmi teklif hazırlığında olduğu kaydedilirken bordo-mavili ekip Gomez'in boşluğunu Hatayspor'un eski yıldızı Aaron Boupendza ile doldurmak için düğmeye bastı.

Aaron Salem Boupendza kimdir? Performansı ile ara transfer döneminin gözbebeği oldu! - Spor Haberleri

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Trabzonspor, Al Shabab forması giyen Aaron Boupendza için kiralama teklifi yaptı. Hatayspor forması altında gösterdiği performansla 2020-21 sezonunda Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Gabonlu oyuncunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN