Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluğu Kamçatka'da kutladı

Trabzonspor'da taraftarlar şampiyonluk sevincini yaşamaya devam ediyor. Bordo-mavili bir taraftar 38 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk sonrasında Rusya’nın Kamçatka Adası’ndaki kayalığa elindeki boya ile "Bize Her Yer Trabzon" yazdı.

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor, 38 yıllık şampiyonluk hasretini dindirdi.

Dünyanın her yerindeki bordo-mavili taraftarlar tarihi şampiyonluğu doyasıya kutladı. Trabzonsporlu taraftarların şampiyonluk sevinci dünyanın önde gelen yayın organları tarafından ilgi gördü.

kamcatka.jpg

Şampiyonluk sevincini yaşayan bordo-mavili taraftarlardan biri, haritada kırmızı renkle gösterilen Rusya’nın Kamçatka Adası’nda şampiyonluğu kutladı.

Bordo-mavili taraftar Kamçatka Adası’ndaki kayalığa elindeki boya ile "Bize Her Yer Trabzon" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN