Trabzonspor'un başına geçeceği iddia edilen Fatih Tekke'nin geçen yıl ki açıklamaları gündem oldu! "En büyük hayalim..."

Trabzonspor'un başına geçeceği iddia edilen Fatih Tekke'nin geçen yıl ki açıklamaları gündem oldu! "En büyük hayalim..."

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek olan Trabzonspor'da yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu oldu. Bordo-mavili taraftarlar takımın başında Fatih Tekke'yi görmek istediklerini dile getirirken efsane ismin geçen yıl KARAR'a verdiği röportaj sosyal medyada gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen Trabzonspor'da teknik adam arayışları sürüyor. Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu yönetiminde asbaşkan olarak görev alan Ertuğrul Doğan seçime tek aday olarak girecek.

Bordo-mavili ekibin yeni başkanı olacak Doğan'ın teknik adam arayışlarına şimdiden başladığı öğrenildi. Sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar İstanbulspor'un başarılı teknik adamı Fatih Tekke isminde görüş birliğine varırken Doğan'ın da Fatih Tekke'yi takımın başına geçirmeyi istediği öne sürüldü.

TEKKE'DEN YEŞİL IŞIK

Karadeniz ekibinin efsane ismi Fatih Teke söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Trabzonspor'dan teklif gelmesi halinde bu teklifi kabul edeceğinin sinyallerini veren Fatih Tekke, "Şu ana kadar hiç böyle bir şey düşünmedim. Cumartesi günü çok ciddi bir maçımız var. Sosyal medya ve televizyonda konuşuluyormuş ama takip etmedim. Ben her zaman söyledim, Trabzonspor'a teknik direktör olarak dönme isteğim herkesin malumu ama şu anda İstanbulspor'da görevdeyim. Eğer öyle bir teklif durumu olursa o işler kolay ama şu an için öyle bir gündem yok. Şu an İstanbulspor'un başarısına odaklandık" dedi.

GEÇEN YIL Kİ RÖPORTAJI GÜNDEM OLDU

Efsane ismin bu açıklamasının ardından geçen yıl KARAR'a verdiği röportaj sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar başarılı teknik adamın geçen yıl ki açıklamalarını paylaşmaya başladı.

tekkeeeee.jpg

"EN BÜYÜK HEDEFİM TRABZONSPOR’UN BAŞINDA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OYNAMAK"

Efsane isim geçen yıl KARAR'a verdiği röportajda en büyük hayalinin Trabzonspor'un başında Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istediğini açıklayarak "Teknik direktör olarak yola çıkış sebebim camiamda, Trabzonspor teknik direktörü olarak Şampiyonlar Ligi Finali oynama isteğidir. Bunun yanında daha değerli bir şey daha var Türkiye'de futbola ve sahaya bakış açısını, düşünce ve konuşma şeklinin değişebilmesi için mücadele ediyoruz. Umarım istediğimiz koşullar gerçekleşir ve bunca mücadeleden sonra artık ustalık dönemine geçiş yaparız. Hedeflerimiz doğrultusunda rahat çalışabileceğimiz, iyi koşullara sahip bir takımda çalışma şansına sahip oluruz. Futbolda hedefler bitmiyor. Türkiye'de futbola bakış açısını değiştirebilmek önemli." diye konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN