Trabzonspor'un efsane ismi Ahmet Ağaoğlu'nu hedef aldı! Sert sözler: 'Boş konuşmasın...'

Son dönemde yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, Trabzonspor'un eski başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu hedef alarak kullandığı çarpıcı ifadelerle dikkatleri üzerine çekti.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yaptığı yayınlarda çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, bordo-mavili ekibin eski başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu hedef alarak sert ifadeler kullandı. Bali'nin açıklamaları sonrasında gözler Ahmet Ağaoğlu'nun vereceği yanıta çevrildi.

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor, bu sabah yayınlanan açıklamayla Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür'ün kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

İki futbolcunun kadro dışı bırakılmasının ardından Youtube kanalında "Trabzonspor'da neler oluyor? Trabzonspor Galatasaray derbiye dair, Abdülkadir Ömür!" başlığıyla bir video paylaşan Serdar Bali, bordo-mavili ekibin eski başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Abdülkadir Ömür'e Manchester City'den gelen 23 milyon Euro'luk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı" açıklamasını hatırlatarak Ağaoğlu'nu hedef aldı.

whatsapp-image-2023-03-13-at-16-59-50.jpeg​​​​​​​

'BOŞ KONUŞUK YAPMAYIN!'

Bali açıklamasında 'Yanlış bir teşhis. Yanlış bir konuşma. Senin şampiyonluğun 23 milyon eurolardan daha değerli. Boş konuşuk yapmayın. Bir yerlere gelmiş insanlar boş konuşuk yapmayacak. Parayı alacaktın yine yaşlı oyunculara verecektin. Abdülkadir Ömür'ün değeri o kadar yüksek değildi. Takımın iyi gitmesi ve genç olması ona bu fiyatı sağladı.' ifadelerini kullandı.

Bali'nin Ağaoğlu'na yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Ağaoğlu'nun Bali'ye vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN