Trabzonspor'un efsanesi 'İnşallah Galatasaray şampiyon olur' dedi ortalık karıştı

Süper Lig'de sezon sonunda hangi takımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceği merak konusu olurken Trabzonspor'un unutulmaz ismi 'İnşallah Galatasaray şampiyon olur' açıklamasıyla Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

24. haftası geride kalan Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Galatasaray arasında geçen şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Sezon sonunda hangi takımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceği şimdiden merak konusu olurken Trabzonspor'un unutulmaz isminin "şampiyonluk" açıklaması herkesi şaşırttı.

Sky Spor TR Youtube kanalında yayınlanan "Emre Bol Yollar'da" programına konuk olan Trabzonspor'un unutulmaz ismi İbrahima Yattara, bu sezon Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Şampiyonluk yarışının son ana kadar süreceğini düşündüğünü belirten bordo-mavili takımın unutulmaz ismi, "İnşallah Galatasaray şampiyon olur" açıklamasında bulundu.

Karadeniz ekibinin unutulmaz isminin bu açıklaması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı. 2003-2011 yılları arasında bordo-mavili formayı terleten efsane futbolcu, Trabzonspor'da 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 38 gol 79 asiste imza attı.

Gineli efsane, daha önce de 2010-2011 sezonuna yönelik açıklamalarıyla Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN