Trabzonspor'un eski başkanı Ali Koç'u hedef aldı! "Çekiliyorsan çekil, ön mü alıyorsun..."

Trabzonspor'un eski başkanı Ali Koç'u hedef aldı! "Çekiliyorsan çekil, ön mü alıyorsun..."

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazar akşamı oynanan derbi sonrasında "Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok" açıklamasına imza atarak takımı ligden çekebileceğinin sinyalini veren Ali Koç'u hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trabzonspor'un eski başkanı İbrrahim Hacıosmanoğlu, pazar akşamı oynanan derbi sonrasında "Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Bir sene oynar çıkarız biz ama herkes aklını başına alır artık” açıklamasına imza atan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

Trabzon yerel basınından Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konuşan bordo-mavili ekibin eski başkan, Ali Koç'un açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi.

'GİT SOYUNMA ODASINDA SEVİN'

Fenerbahçeli oyuncuların bordo-mavili taraftarları tahrik ettiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un VAR'daki arkadaşlardan şikayet etmesinin gerçek nedeni ortaya çıktı. O şahıs orada çay içmek için mi oturdu, golden önceki faulü görmüyor mu? O golü iptal etse, maç 2-2 devam etse taraftar sahaya girecek mi? Tamam golü attın yendin, İstanbul'da biz sevinmişiz ligin başı ortam gergin değil, orda da hakem haksızlıklarına uğramamıza rağmen yendik sevindik. O maçla bunu neden kıyaslıyorsun, maç başladı ortam gergin, Trabzon'da zaten Fenerbahçe'ye karşı normalde bir alerji var. Maç bitmiş, faulü vermemiş golü yemişiz, her taraf gergin stadın ortasında niye seviniyorsun git soyunma odasında sevin. Sevinmek hakları tamam ama ortam gergin, niye daha çok geriyorsun, el kol hareketleri yapıyorsun" dedi.

Hacıosmanoğlu: Bana mafya diyorlar, çünkü... - Haber 7 Trabzonspor

'BUNLARIN HEPSİ PROVAKASYON'

Fenerbahçeli oyuncuların sahaya giren ve güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen bir taraftarı darp etmesine tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "Bir taraftar sahaya girdi, güvenlik görevlisi olan şahıs yere seriyor onu, senin futbolcun futbol takımının sporcusu mu yoksa boks kulübünün sporcusu mu, onların boks kulübü de var ben bunları anlayamadım. Güvenlik görevlisi taraftarı yakaladı etkisiz hale getirdi, daha neden vuruyorsun buna. O etkisiz hale getirmese sana saldırmaya devam etse vur. Sen yumruk tekme atıyorsun, ondan sonra taraftar sahaya giriyor, neden girmesin. Ayrıca sakat olan Mert Hakan yedek kulübesinde. Bunların hepsi provokasyon, neden getirip yedek kulübesine koyarsın. Futbolcu taraftarın kafasına tekme atıyor. Ankaragücü başkanı zavallı mı o zaman. O futbolcular Trabzon'dan adli işlem yapılmadan nasıl ayrıldı. Seyircimizin yaptığını da tasvip etmiyoruz. Bir suç işledik cezası var bunu çekeriz" diye konuştu.

'ÇEKİLİYORSAN ÇEKİL'

Ali Koç'un "Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok" sözlerine yanıt veren Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Çekiliyorsan çekil, ön mü alıyorsun senin futbolcuların temize çıksın diye? 'Bizim oyuncularımıza fatura kesmeye çalışıyorlar' diyor. Biz kendimize faturayı kesiyoruz 10 -20 maç kapatın sahamızı hata yaptık. Senin oyuncun boks kulübünün sporcusu mu, futbol takımının sporcusu mu, uçan tekme atan tekwando takımının sporcusu mu? Bunlar şark kurnazı. Önlem almaya çalışıyorlar, federasyon o görüntülere göre futbolculara ceza verecek. Kamuoyunu geriyorlar "bak biz ligden çekiliriz, misketlerimi alır giderim" nereye gidiyorsanız gidin, kim şampiyon olursa olsun bizi ne ilgilendiriyor. Fenerbahçe ile şampiyonlukta yarıştık şampiyonluğumuzu çaldılar, Fenerbahçe ile yarışırken Galatasaray kaç kez Trabzon'da yendi bizi şampiyonluktan etti. Bu spordur Galatasaray ile nasıl yarışırsanız yarışın biz dışındayız. Trabzonspor Fenerbahçe maçları kainat sürdüğü sürece böyle devam edecek, bizim elimizden şampiyonlukları çaldınız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN