Trabzonspor'un eski ismi Fenerbahçe'ye imza attı! Herkesi şaşırtan anlaşma:Livakovic'in hataları Fenerbahçe'ye transfer yaptırdı

Trabzonspor'un eski ismi Fenerbahçe'ye imza attı! Herkesi şaşırtan anlaşma:Livakovic'in hataları Fenerbahçe'ye transfer yaptırdı

Son haftalarda tartışmalı goller yiyen Hırvat eldiven Livakovic'in performansını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, Trabzonspor'un eski ismiyle anlaşmaya vararak herkesi şaşırtan bir transfere imza attı.

KARAR

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Dominik Livakovic'in kalesinde gördüğü gollerin ardından önemli bir karar alarak ezeli rakibi Trabzonspor'un eski ismini teknik heyete dahil etti. Kanarya'nın bu hamlesi hem bordo-mavili hem de sarı-lacivertli taraftarlarda büyük şaşkınlık yarattı.

2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Hırvat eldiven Dominik Livakovic, son haftalarda kalesinde gördüğü goller nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isin haline geldi. Kanarya, Hırvat eldivenin performansını artırmak için dikkat çekici bir hamleye imza attı.

Livakovic, özellikle son maçlarda üst üste yediği gollerle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bu durum, Fenerbahçe yönetimini harekete geçirerek takımın kaleci performansını artırmaya yönelik adımlar atmaya zorladı. Tecrübeli eldivenin performansını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, son olarak ezeli rakibi Trabzonspor'da görev alan Hırvat kaleci antrenörü Sandro Zufic ile el sıkıştı.

Fenerbahçe taraftarları, Zufic'in takıma katılmasıyla birlikte kaleci hattında yaşanan sorunların çözüleceğine ve takımın savunma performansının güçleneceğine inanıyor. Zufic'in göreve başlamasıyla birlikte, Fenerbahçe'nin kaleci antrenmanlarında yeni bir dönem başlamış oldu. Sarı-lacivertli ekip, Zufic'in deneyimiyle birlikte kaleci hattını güçlendirerek, şampiyonluk yarışında kalesinde daha az gol görmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Sandro Zufic ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Kanarya'da Livakovic ve diğer kalecilerin performansındaki olası iyileşme, Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar olan hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynayacak.

2020-2023 yılları arasında Hırvat Dinamo Zagreb ekibinde görev alan 44 yaşındaki antrenör, geçtiğimiz yaz Nenad Bjelica'nın ekibine dahil olarak Trabzonspor'a imza atmış ancak Bjelica'nın Trabzonspor'dan ayrılmasıyla bordo-mavili ekibe veda etmişti. Hırvat antrenör, Zagreb takımında görev aldığı dönemde Livakovic ile çalışmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN