Süper Lig devi Fenerbahçe'de Rangers maçının hazırlıkları sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho oyuncularını kritik maça hazırlarken sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Fenerbahçe’de yaprak dökümü. Transferi Acun Ilıcalı duyurdu! Golcü futbolcu gidiyor, onayı verdi.
TRANSFERİ ACUN ILICALI DUYURDU
Japonya'dan Urawa Red Diamonds ile transfer görüşmeleri yürüten Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin Rangers maçı kadrosunda yer aldı. Milli futbolcu, Japon ekibiyle her konuda anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE'DE YAPRAK DÖKÜMÜ! GOLCÜ FUTBOLCU GİDİYOR
İki kulüp arasında temaslar devam ediyor. Görüşmelerin resmiyete dökülmesinin ardından Cenk Tosun'un Japonya'ya gitmesi bekleniyor.

Cenk Tosun bu sezon Fenerbahçe formasıyla 17 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 32 yaşındaki santrforun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.
