United, Carrick ile yeniden doğdu

United, Carrick ile yeniden doğdu

İngiliz devi Manchester United, Ruben Amorim ile yaşanılan ayrılık sonrasında geçici olarak takımın başına geçen Michael Carrick yönetiminde adeta yeniden doğdu.

Portekizli teknik adam Ruben Amorim ile yollarını ayırdıktan sonra eski futbolcusu Michael Carrick ile geçici olarak sözleşme imzalayan İngiliz devi Manchester United, genç teknik adam ile küllerinden doğdu.

İngiliz temsilcisi, 44 yaşındaki teknik adam yönetiminde henüz yenilgi almadı. United, genç teknik adam yönetimindeki 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İngiliz devi, son olarak dün akşam deplasmanda Everton ile karşılaştı ve rakibini 1-0 mağlup etti.

İngiliz ekibi, Carrick yönetiminde elde ettiği seri galibiyetler ile puanını 48'e yükseltti ve Premier Lig'de 4. sıraya yerleşti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN