Volkan Bayarslan kimdir, hangi takımlı? Beşiktaş Fenerbahçe derbi hakemi Volkan Bayarslan hakkında bilgiler

Volkan Bayarslan kimdir, hangi takımlı? Beşiktaş Fenerbahçe derbi hakemi Volkan Bayarslan hakkında bilgiler

2 Ekim 2022 tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasını yakından takip eden futbol seferler tarafından merakla maçı yönetecek olan hakem Volkan Bayarslan’ın kim olduğu ve hayatı hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli? Volkan Bayarslan kaç yıldır hakem? İşte detaylar…

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi Volkan Bayarslan, Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde vatandaşların gündeminde yer alıyor. 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 20.00’de başlayacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı, Vodafone Park’ta oynanacak. Herkes tarafından derbi maçının hakemi Volkan Bayarslan’ın kim olduğu merak ediliyor.

VOLKAN BAYARSLAN KİMDİR?

Volkan Bayarslan, 1 Ocak 1978 tarihinde Erzurum ilinde doğmuştur. Volkan Bayarslan, 2000 senesinde hakemliğe başlamıştır. 2002 yılında ilk profesyonel maçına yardımcı hakem pozisyonunda çıkan Volkan Bayarslan, 2010 yılına kadar olan sürede alt liglerde görev yapmıştır. 2010-2011 yılı futbol sezonunda üst klasman hakem kadrosuna girmiştir. 21 Ağustos 2010 tarihinde ise Samsunspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor müsabakasında ilk defa 1. Lig’deki hakemlik tecrübesini yaşamıştır.

Volkan Bayarslan

2008 senesinden 2011 senesine kadar genel olarak 4. Hakem olarak sahaya çıkan Volkan Bayarslan, Süper Ligde ilk defa hakemlik görevini 30 Ekim 2011 tarihinde oynanan Bursaspor-Manisaspor karşılaşmasında yapmıştır. Erzurumlu olan ve TFF Bölge Müdürlüğü görevi yapan Aytaç Bayarslan’ın oğlu olan hakem Volkan Bayarslan, Erzurumspor alt yapısında futbol hayatına başlamıştır.

Mavi-beyazlı formanın yanı sıra Oltuspor formasını giydi. Eğitim için gittiği Trabzon'da Köprübaşı Gençlikgücüspor takımında 2 Haziran 2016 tarihinde  futbolculuk yaptı. Burada profesyonelliğe geçen Bayarslan Ağrıspor 5 Ekim 2015 tarihinde transfer oldu. 1999 senesinde profesyonel futbolu bırakara hakemlik yapmaya başlamıştır. 

Volkan Bayarslan

Buranın ardından ailesiyle beraber İstanbul iline taşınan Volkan Bayarslan, oldukça güçlü fiziği ve futbol bilgisinin de verdiği katıyla başarılı bir şekilde kariyerindeki merdivenleri çıkarak Süper Lig’de maç yönetmeye başlamıştır.

24 Nisan 2016 tarihinde Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89.dakikasında sahaya atlayan bir futbol holiganı tarafından saldırıya uğrayan Volkan Bayarslan, Süper Lig’de ilk defa bir hakem maçın oynandığı sırada tribünden gelen bir kişi tarafından somut bir şekilde saldırıya uğramıştır.

VOLKAN BAYARSLAN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Volkan Bayarslan’ın sosyal medya platformunda yapılan paylaşımlar doğrultusunda Beşiktaş takımını tuttuğu düşünülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN