Wanda Nara’nın paylaşımı kafaları karıştırmıştı! Icardi Galatasaray'da kalıyor mu?

Wanda Nara’nın paylaşımı kafaları karıştırmıştı! Icardi Galatasaray'da kalıyor mu?

Galatasaray'ın ünlü golcüsü Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara’nın şampiyonluğun ardından yaptığı veda niteliğindeki paylaşım Icardi'nin Galatasaray'a veda edeceği iddialarını ortaya atmıştı. Galatasaray'la ilgili önemli bilgileri önceden paylaşmasıyla bilinen gazeteci Nevzat Dindar sosyal medya hesabından Icardi’nin transferi konusunda paylaşım yaptı. Dindar "Bu aşk burada bitmez." dedi.

Sezon başında Fransız devi Paris Saint Germain’den kiralık olarak kadroya dâhil edilen Arjantinli dünyaca ünlü golcü futbolcu Mauro Icardi’nin transferi sarı-kırmızılı taraftarların gündeminde yer alıyor. Takım ve camiaya kısa süre içerisinde uyum sağlayarak bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 23 gol, 8 asistlik katkıda bulunan ve 23. şampiyonluğa gidilen yolda başrol oynayan Icardi, bir anda taraftarın sevgilisi oldu.

WANDA NARA’NIN MESAJI KAFA KARIŞTIRDI

Türkgün'den Ahmet Aydemir'in haberine göre; Türkiye’de ve Galatasaray’da mutlu olduğunu ifade eden Arjantinli golcünün eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara’nın şampiyonluğun ardından Instagram hesabından yaptığı veda niteliğindeki paylaşım kafaları karıştırmıştı.

Nara, "Hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." diyerek adeta veda etmişti.

Nara şunları paylaştı:

“Tüm Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız.”

“BU AŞK BURADA BİTMEZ”

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Nef Stadyumu’nda 3-0’lık skorla yendikten sonra şampiyonluk kutlamalarına dair çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Nevzat Dindar, bir takipçisinin “Icardi’nin bonservisini alır mıyız?” sorusuna, “Bu aşk burada bitmez” cevabını verdi. Dindar'ın bu paylaşımı, sarı-kırmızılı taraftarların umutlarını yeşertti.

basliksiz-1a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN