Yıldız futbolcu Mauro Icardi'den Eros için adalet çağrısı

Yıldız futbolcu Mauro Icardi'den Eros için adalet çağrısı

İstanbul'da Başakşehir'de bulunan 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde, İbrahim Keloğlan tarafından işkence ile öldürülen Eros adlı kedinin davası bugün yeniden görülecek. Yıldız futbolcu Mauro Icardi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Eros için adalet çağrısında bulundu.

Eros adlı kedinin davası, bugün saat 10.30'da Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görülecek. Eros’u öldüren ve daha önce tutuklanıp ilk duruşmada serbest bırakılan Keloğlan için en üst sınırdan ceza verilmesi ve bu davanın hayvan hakları açısından emsal teşkil etmesi isteniyor. Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi de işkenceyle öldürülen Eros adlı kedi için adalet çağrısında bulundu.

yeni-proje-001.jpg
Icardi'nin kedileri

ICARDİ'DEN EROS İÇİN ADALET PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, iki kedisini paylaşarak "Bugün Eros'a yarın bize eros için adalet" mesajını verdi. Icardi'nin adalet çağrısı sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN