Yusuf Sarı'dan çok konuşulacak Beşiktaş itirafı

Yusuf Sarı'dan çok konuşulacak Beşiktaş itirafı

Adana Demirspor'un futbolcusu Yusuf Sarı Fransız basınına yaptığı açıklamada birçok takımın kendisi ile ilgilendiğini belirterek, "Önceki sezon çok istikrarlı bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Daha önce Nice, Lyon, Marsilya, Rennes ve Beşiktaş'ın ilgisi vardı" itirafından bulundu.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor formasıyla mücadele eden milli futbolcu Yusuf Sarı'dan sürpriz bir transfer itirafı geldi. Fransız basınından So Foot'a konuşan Sarı, transfer teklifleri aldığını ve gerçekleşmediğini söyledi.

BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Yusuf Sarı yaptığı açıklamada, "Önceki sezon çok istikrarlı bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Daha önce Nice, Lyon, Marsilya, Rennes ve Beşiktaş'ın ilgisi vardı. Belki de Adana Demirspor, büyük bir bonservis bedeli bekliyordu, bilemiyorum'' dedi.

Geride kalan sezon 30 maça çıkan Yusuf Sarı, 5 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN