Suriyeli konuklar A Milli Takım futbolcularıyla beraber seremoniye çıktı

Suriyeli konuklar A Milli Takım futbolcularıyla beraber seremoniye çıktı

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında Türkiye ile İsveç arasında Antalya Arena'da oynanan hazırlık maçında futbolcuları sahaya Suriyeli çocukları çıkarttı.

Türkiye ile İsveç arasında oynanan hazırlık maçında seremoniye çıkan futolculara Suriyeli çocuklar eşlik etti.

Konuyla ilgili olarak Milli Takımlar resmi Twitter hesabından da bir açıklama yapıldı. Hesaptan atılan tweet'te "Suriye'den ülkemize gelen sığınmacıları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Milli takımları sahaya onlar çıkarttı." ifadelerine yer verildi.

16-03/24/yjghjhh

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN