Survivor büyük ödül ne kadar? 2020 Survivor büyük ödül ne? Survivor 2019 şampiyonu kim?

Survivor büyük ödül ne kadar? 2020 Survivor büyük ödül ne? Survivor 2019 şampiyonu kim?

Aylar boyunca devam eden TV8’in fenomen yarışması Survivor 2020’de final heyecanı yaşanıyor. Yasin Obuz’un da elenmesinin ardından finale adını yazdıran iki isim belli oldu. İzleyiciler ise, ‘’Survivor büyük ödül ne kadar? 2020 Survivor büyük büyük ödül ne?’’ sorularının cevabını arıyor.

Öte yandan Survivor 2019 yani geçen senenin şampiyonunun ne kadar ödül aldığı gündeme geldi. Sosyal medyada kullanıcılar, ‘’Survivor 2019 şampiyonu kim? Survivor büyük ödül ne kadar?’’ gibi detayları merak ediyor. Barış Murat Yağcı ya da Cemal Can Canseven, SMS oylamasının ardından yarışmanın birincisi olarak büyük ödülün sahibi olacak.

SURVİVOR’DA BÜYÜK ÖDÜL NE?

Survivor 2020’de büyük ödülün ne olduğu ile alakalı henüz bir açıklama yapılmazken, 2019’da birinci olan isme 500 bin TL verilmişti.

SURVİVOR’DA FİNAL HEYECANI

Aylar süren Survivor maratonu son buluyor. Bu akşam yapılacak oylamanın ardından Survivor’da büyük ödülü kazanan isim belli olacak. Son olarak Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven ve Yasin Obuz, 13 Temmuz Pazartesi günü SMS oylamasıyla karşı karşıya gelmişti. En az oyu alan Yasin Obuz, SMS oylamasının ardından yarışmayı 3. olarak bitirmişti.

Survivor’ın 14 Temmuz Salı günü yayınlanacak bölümünde SMS oylamasına göre şampiyon belli olacak.

Büyük final İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Galataport’ta yapılacak.

SURVİVOR KAZANANI VE BÜYÜK ÖDÜLÜN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

GEÇEN SENE SURVİVOR’DA KİM ŞAMPİYON OLMUŞTU?

2019 yılında yılında yani geçen seneki Survivor 2019 yarışmasında finale adını yazdıran iki yarışmacı Seda Ocak ile Yusuf Karakaya olmuştu. Survivor 2019'un şampiyonu ise Yusuf Karakaya olmuştu.

SURVİVOR'DA GENEL PERFORMANS TABLOSU ŞU ŞEKİLDE:

YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

Yusuf Karakaya, 2 Ekim 1994 yılında Elazığ’da doğdu ve 14 yaşına kadar bu kentte yaşadı. Arkadaşının antrenmana çağırmasının ardından kick boks ile tanışan Yusuf Karakaya’nın ailesi, sporun gelecek getirmediğini düşündüğü için onu desteklemedi. Hayallerinin peşinden giden Yusuf Karakaya, ailesinden habersiz Antalya’ya gitti.

Orada bir kulüpte çalışmalarını sürdüren Yusuf Karakaya’ya kulübünden büyük destek verildi. Salonda yatıp kalkan Yusuf, yaptığı antrenmanların ardından Türkiye Şampiyonasında madalya kazandı.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991'de İzmir’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam ett,.

Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, sakatlanmasının ardından basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Bir dönem modellik yapan Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu.

Yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Barış Murat Yağcı, oyunculuk eğitimi aldı. Kocamın Ailesi adlı dizi ile oyunculuk hayatına merhaba diyen Barış Murat Yağcı, ardından Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterine hayat verdi.

Adını yavaş yavaş duyuran Barış Murat Yağcı, en son Şevkat Yerimdar dizisindeki Bora karakteriyle genç kızların sevgilisi olmayı başardı.

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 1995 yılında doğdu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal, İzmir’de doğdu. Kendisinden 9 yaş büyük olan ablasına, "küçük annem" diyen Cemal Can Canseven, liseyi İzmir’de tamamladıktan sonra, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi bölümünü okumaya başladı. İstanbul’a yerleşen ve bir arkadaşının tavsiyesinin ardandan DJ’liğe merak saran Cemal Can Canseven, okulunu dondurarak İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Survivor finalistleri böyle belirlendi:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN