Taksim Metrosu'ndaki yankesicilik kameraya yansıdı

İstanbul'da Taksim Metrosu'nda yaşanan yankesicilik olayı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Bir vatandaşın arka cebinde bulunan 2 bin 500 lirayı çalan yankesicilerin eşkalleri belirlenirken emniyet ekipleri yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'da Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivendeki bir vatandaşın 2 bin 500 lirasını çalan yankesiciler güvenlik kamerasına yansıdı. Organize olarak hareket eden yankesiciler, öncelikle merdivenin önünü telefon düştü bahanesiyle kesti. Ardından yankesicinin ortağı, vatandaşın arka cebinde bulunan 2 bin 500 lirayı el çabukluğuyla aldı. Hırsızlığın ardından yürümeye devam eden vatandaş, bir müddet sonra parasının olmadığını fark etti. Emniyet ekipleri, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatırken yankesicilerin eşkalleri belirlendi. 
 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir