Taner Yıldız: Davutoğlu'nun teklifleri blöf değil samimi

Taner Yıldız: Davutoğlu'nun
teklifleri blöf değil samimi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız siyasetin gündemi olan bakanlık tekliflerini değerlendirdi. Yıldız Başbakan Davutoğlu'nun tekliflerinin blöf değil samimi olduğunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun CHP, MHP ve HDP'li vekillere yaptığı bakanlık teklifini değerlendirdi.

Bakan Yıldız, Başbakan'ın geçici hükümette yer alması için teklif gönderdiği muhalefet vekillerinin tepkisine " Teklifler reddedilirse bağımsız isimlerle bakanlık kurulur. En geç cuma gününe kadar bakanlığın kurulacağını tahmin ediyorum. Başbakan'ın yaptığı teklifler blöf değil samimi tekliflerdir. Türkiye'de istikrarın korunmasından yalnızca iktidar sorumlu değildir, muhalefete ve akademisyenlere de sorumluluk düşer." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN