Tekirdağ’da bağ evine sahte içki operasyonu! 586 litre alkol ele geçirildi

Tekirdağ’da bağ evine sahte içki operasyonu! 586 litre alkol ele geçirildi

Son dakika haberi... Sahte içki operasyonları tüm yurtta hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Tekirdağ’da bir bağ evine yapılan operasyonda 586 litre sahte içki ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde jandarma ekiplerinin bir bağ evinde yaptığı aramada 586 litre sahte içki, içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmada A.G.'ye ait bağ evinde sahte içki üretilip, piyasaya sürüldüğünü belirledi. Eve operasyon düzenleyen jandarmanın yaptığı aramada sahte 570 litre şarap, 16 litre rakı olmak üzere 586 litre sahte içki, rakı yapımında kullanılan damıtma sistemi 4 derece ele geçirdi.

Ele geçirilen sahte içkilere imha edilmek üzere el konulurken, gözaltına alınan ev sahibi A.G. ile ilgili soruşturma başlatıldı.

sahte-icki-tekirdag2.jpg

ÖLÜM SAYISI 63 OLDU

Kırıkkale'de başlayan ve en çok İzmir'de ölümlere neden olan sahte içki faciasında ölü sayısı yine artmıştı. Son olarak Zonguldak, İzmir, Kırklareli ve Aydın'dan gelen ölüm haberleriyle birlikte sayı 63'e yükselmişti.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN